[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Rekisteriseloste

[/fusion_title][fusion_text]

Rekisterinpitäjä

Rosmer International osk (y-tunnus 2286172-5)

Poimijankuja 5-7 B 5, 33710 Tampere

rosmer(at)rosmerinternational.com

Yhteyshenkilö

Tiina Häkkinen
Poimijankuja 5-7 B 5, 33710 Tampere

tiina.hakkinen(at)rosmerinternational.com

Rekisterin nimi

Jäsen-, työntekijä-, asiakas- ja alihankkijarekisteri

Laatimispäivämäärä: 29.3.2018

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välisen sopimuksen toteuttamiseksi sekä soveltuvin osin rekisteröidyn antaman suostumuksen perusteella tilausten, yhteydenottojen, asioinnin, raportoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden sekä palkan- ja palkkionmaksun  mahdollistamiseksi.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rekisteröityjen kanssa tehtyjen sopimusten vaatimien toimenpiteiden hoitamiseksi ja niin kauan kuin laki ja säädökset edellyttävät. Tiedot poistetaan kun niiden edellä määritelty säilytysaika on kulunut.

Rekisterin henkilöryhmät sekä tietosisältö ja henkilötietoryhmät

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä ovat Rekisterinpitäjänä toimivan osuuskunnan jäsenet, työntekijät, asiakkaat ja alihankkijat.

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja: rekisteröidyn koko nimi, henkilötunnus sekä yhteystiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Jäsenten, asiakkaiden, työntekijöiden ja alihankkijoiden ilmoittamat tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisteritietoja voidaan jakaa tarpeen mukaan organisaation sisällä henkilötietojen käsittelyyn liittyviä asioita hoitavien, nimettyjen työntekijöiden sekä nimetyn ulkoistetun taloushallinnon toimijan kanssa. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa:

  • pyytää Rekisterinpitäjältä nähtäväksi häntä itseään koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena rekisterin pitäjälle.
  • niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]